Valpar

Valpar!

Valpar hos

Magic Storm's Kennel!


Nu hoppas vi på valpar i april efter

Gillenias Go Green Graham och Magic Storm’s Chanelle.Kontakta mig längst ner på sidan!


När du köper valp hos mig:Valparna levereras enligt SKK's regler, tidigast vid 8 veckors ålder. Registrerade, veterinärbesiktade, vaccinerade, chipmärkta, dolda fel försäkrade i 3 år, avmaskade regelbundet, nybadade och klippta.

Dessutom får du med dig:
Valpfoder, skriftlig matlista och lite andra skrivna tips och råd. Ett litet gosedjur och en hundfilt Jag klipper även din hund utan ersättning en gång under det första året.


Om du är seriöst intresserad av rasen ock kan ge valpen ett aktivt liv är du välkommen att kontakta mig.


Jag har som krav att alla valpar Hd-röntgas när de har åldern inne. Jag avlar endast på hundar som är ok på höfterna, och som är ögonspeglade.


Fortsatt kontinuerlig kontakt önskas med alla .Jag är ALLTID tillgängliga för rådgivning för våra valpköpare. Jag hjälper ALLTID till att omplacera din hund om detta skulle var nödvändigt. Jag kräver inget av er som valpköpare mer än att ni ska ta väl hand om er valp.


Blir den fin för utställning så är det självklart väldigt roligt för ossom ni ställer ut den. Det är också mycket roligt för hunden om ni aktiverar den med lydnadagility, etc. om det sen leder till tävlingar är det ett plus i kanten både för er, hunden och inte minst för oss.


Även om er hund inte ska användas i aveln är jag mycket tacksam om ni HD-röntgar er hund och gärna ögonlyser när den har åldern inne. Detta för att ge oss viktig information om vårt avelsarbete och samt att det främjar rasens framtida hälsa.


Är du seriöst intresserad av att tinga en valp? Maila gärna några rader om dig själv eller slå en signal.


Lilian,

070-3498 528 eller magicstorms@telia.com
Kontakta mig här om du har frågor eller är intresserad av att köpa en valp av mig!